Як проходив День охорони праці у Річиці

30 Квітня 2018, 11:20
Школярі 2999 Джерело: http://ozernaschool.ucoz.ua/blog/den_okhoroni_praci/2018-04-27-268
Школярі

3 23 по 27 квітня у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» села Річиця в 1-11 класах провели години спілкування, бесіди та інші виховні заходи, присвячені Міжнародному дню охорони праці.

Класні керівники та класоводи розповіли дітям про створення Міжнародної організації праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Про це пишуть на сайті навчального закладу.

Бібліотекарка школи та керівники 10-А та 5-Б класів провели відкриті виховні заходи на тему «Захищене і здорове покоління».

Під час виховної години учні, разом зі своїми наставницями, розробили правила поведінки у школі, щоб не доповнювати сумну статистику загиблих або травмованих під час роботи чи навчання.

Зокрема, школярі створили тематичну стінгазету «28 квітня – День охорони праці «Захищене та здорове покоління» і розповсюдили інформаційні листівки серед працівників та учнів навчального закладу.

Під час виховного заходу
Під час виховного заходу

Під час виховного заходу
Під час виховного заходу

Під час виховного заходу
Під час виховного заходу

Тематичні малюнки
Тематичні малюнки

Інформаційні листівки
Інформаційні листівки

Довідково:

28 квітня Україна разом з усім світом відзначала День охорони праці. Найвищі цінності – це життя і здоров’я людини. Цього року пам'ятна дата проходила під девізом «Захищене і здорове покоління».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром