На реабілітацію у ратнівську лікарню їдуть із Луцька

26 Квітня 2018, 13:34
Ратнівська центральна районна лікарня 9927
Ратнівська центральна районна лікарня

Ратнівська центральна районна лікарня розвивається. Нещодавно відремонтоване відділення хірургії, сеанси іпотерапії для дітей та щомісячні оновлення обладнання – про такі успіхи розповідає очільник медзакладу Михайло Бегаль.

З його слів, у лікарні працюють 443 працівники, а за рік через неї «проходить» близько восьми тисяч пацієнтів не лише з Ратнівського, а й з сусідніх районів, – ідеться у сюжеті 12 каналу.

Очільник лікарні додає, що головне у медзакладі – добра діагностика, умови для пацієнта та гарний відпочинок. Проте, стаціонарних місць таки не вистачає. Зараз у лікарні тривають ремонти на третьому поверсі, де розташують відділення терапії та частково реабілітацію. Сподіваються, що після цього місць вистачатиме.

Особливу увагу в лікарні приділяють реабілітації хворих. Тут вже тиждень відновлюється після інсульту родич Яни Кудлай. Приїхали в Ратне аж з обласного центру. Жінка розповідає, що вивчала пропозиції й інших лікарень, однак тут – найкраще.

Проте, планів лікарі мають ще багато: басейн, дендропарк та найбільше мріють про новий томограф, бо нині користуються приладом, який працює ще із 1993 року. Але медики переконані, що хоч обладнання дороге – треба вкладати гроші, адже від цього залежить життя людей.

Коментарі
29 Травня 2018, 23:17
Що за вівця бреше....<br/>Обладнання ще з 60 років,лікарі тупі,особливо <br/>Краснюкевич,<br/>Бегал той самий. Що мали купити томограф,то вони все фонтани і бесідки роблять... Зробити атестацію і вигнати нахер всіх!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024