Назвали переможців районного конкурсу агітбригад

21 Березня 2018, 09:10
Команда ратнівської НВК №2 2797 Джерело: http://ratneosvita.at.ua/news/rajonnij_konkurs_kolektiviv_ekologichnoji_prosviti_agitbrigad/2018-03-20-1029
Команда ратнівської НВК №2

У п’ятницю, 16 березня, задля активізації участі школярів у природоохоронній роботі та екологічному русі, виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язання екологічних проблем, у Ратному провели районний конкурс колективів екологічної просвіти.

Про це повідомляють на сайті відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Цьогоріч позмагатися вирішили команди з 11 освітніх закладів Ратнівщини. Усі учасники показали майстерність та неабияк дивували глядачів своїми виступами.

Переможцями конкурсу стали:

Гран-прі – агітколектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня дитячий садок» села Замшани;

І місце – агітколектив ЗОШ I – III ступеня № 2 селища Ратне імені Миколи Заліпи;

ІІ місце – агітколектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1-гімназія ім. Героя Радянського Союзу Василя Газіна» селища Ратне;

ІІІ місце – агітколективи НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок» селища Заболоття та НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок» села Конище.

Окремою відзнакою – грамотою відділу освіти, молоді та спорту РДА нагородили НВК «ЗОШ I-II ступеня-дитячий садок» села Сільце за активну участь та оригінальність виступу в конкурсі колективів екологічної просвіти.

Також, грамотами відділу освіти, молоді та спорту РДА за активну участь в конкурсі відзначили агітколективи НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Броди, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» села Жиричі та НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня дитячий садок» села Здомишель.

Команда ратнівської гімназії
Команда ратнівської гімназії

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром