У Ратному проводитимуть рейди щодо контролю за дозвіллям дітей та молоді у вечірній час

02 Червня 2023, 15:40
У Ратному проводитимуть рейди щодо контролю за дозвіллям дітей та молоді у вечірній час 791
У Ратному проводитимуть рейди щодо контролю за дозвіллям дітей та молоді у вечірній час

У Ратнівській селищній раді поліцейські та керівники громади говорили про безпечні канікули для дітей.

Про це повідомляють на сайті держустанови.

У селищній раді відбулася зустріч заступниці голови з питань виконавчих органів ради Олени Антонюк, начальника управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександра Денисюка, заступника начальника управління - начальника відділу освіти Тетяною Данилюк з  начальником відділення поліції №2 смт Ратне Ковельського РУП ГУНПу Волинській області підполковником  поліції Олександром Ізюмським та поліцейськими громади Юрієм Лахтюком, Андрієм Корецьким.

Присутні обговорили дотримання дітьми безпечної поведінки під час літніх канікул. Зокрема, Олена Антонюк, доручила поліцейським громади посилити контроль за перебуванням дітей у громадських місцях у вечірній час.

Акцентувалася увага на правилах безпечної поведінки  дітей під час літніх канікул: проведенні профілактичних заходів щодо запобігння нещасним випадкам на воді, поведінки з вибухонебезпечними предметами, з протипожежної безпеки, недопущення керування дітьми транспортними засобами.

Олександр Денисюк проінформував присутніх, що у всіх закладах освіти Ратнівської селищної ради напередодні літніх канікул проведені інструктажі з питань безпеки життєдіяльності  учасників освітнього процесу.

У результаті присутні домовилися про проведення спільних рейдів щодо контролю за дозвіллям дітей та молоді у вечірній час.

Читайте також: На Ратнівщині заклади дошкільної освіти відновлюють освітній процес

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром