У Луцьку судитимуть ратнівчанина, який намагався дати хабар

12 Березня 2018, 09:30
Фото ілюстративне 1917 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Очікує суду 31-річний мешканець селища Ратне, котрий намагався підкупити патрульних у Луцьку.

Інцидент трапився в обідню пору 21 січня, – про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Раніше судимий громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у салоні автомобіля Opel Zafira, який знаходився на стоянці на Київському майдані в Луцьку, запропонував неправомірну вигоду в сумі 1500 гривень двом патрульним за не притягнення до адміністративної відповідальності так само нетверезого водія цього авто, котрий незадовго до цього скоїв ДТП на проспекті Волі.

Екіпаж патрульних, які виїхали на місце ДТП та виявили авто на стоянці неподалік місця пригоди, повідомив про факт пропозиції надання неправомірної вигоди своєму керівництву. 

Прибулому на місце злочину тимчасовому виконувачу обов’язки командира роти №4 батальйону Управління патрульної поліції у місті Луцьку ратнівчанин так само запропонував неправомірну вигоду – уже в сумі 3, а потім 5 тисяч гривень.

Його обвинувачують у повторно вчиненій пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду за не вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй службового становища (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2 ст. 369 КК України).

Невдовзі чоловік постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024