Помічник Івахіва побував на закритій зустрічі Порошенка з блогерами

12 Березня 2018, 08:45
Денис П'ятигорець 1518 Джерело: www.google.com.ua
Денис П'ятигорець

Президент України Петро Порошенко провів закриту зустріч з лояльними блогерами.

Серед 18 присутніх на зустрічі, яка відбулася 9 березня – радник президента, помічник глави МОУ Юрій Бірюков, Мирослав Олешко, Олександр Нойнєц («Петр и Мазепа»), Ігор Бігдан, Віктор Трегубов, Ярослав Матюшин, Богдан Карпенко, Олексій Петров, Олена Монова, Юрій Гудименко, Мартін Брест, Масон Лемберг, Серж Марко, Пилип Духлій, Дана Ярова, Роман Донік, Віктор Пузанов та помічник нардепа Степана ІвахіваДенис П'ятигорець.

Про підсумки зустрічі блогери пишуть на своїх сторінках та у пропрезидентських спільнотах у Facebook, як-то «#Я_Підтримую_Президента», зазначаючи, що організатором виступив Юрій Бірюков. 

Зокрема Бірюков заявив, що під час зустрічі, яка тривала дві години, було «напрацьовано ідеї зі взаємодії, щодо виходу відоеблогів на ТБ, щодо підтримки ініціатив президента». 

Такі зустрічі ще будуть, не часто, але раз на пару місяців точно, – додав Бірюков. 

Віктор Трегубов заявив, що під час зустрічі Порошенко заявив, «що вірить у перемогу на наступних президентських», а також «пообіцяв, що буде весело» і скоро будуть «нові голосні затримання і посадки», а також що «журиться через недостатнє просування позитиву у медіа».

За його словами, Порошенко розповів, що передавав для армії снайперські та протиснайперські комплекси для ССО,  аптечки, ПВО та «ще низку позицій».  Загальна сума, за даними блогерів, – дев’ятизначна.

Обсудили нагальні питання та шлях до нашої спільної перемоги, – заявив у своєму блозі Олешко.

 

Олексій Петров зазначив, що зустріч була «формально закритою - жодних засобів аудіо- чи відеозапису, жодного журналіста і фотографа». За його словами, на зустрічі була присутня і дружина президента Марина, а сам глава держави був одягнений неформально  – «джинси, світер, туфлі».

Основна тема, навколо якої крутилися майже усі питання - інформаційна війна, яку Кремль веде щодо України, – зазначив він.

Спробували домовитися виправити новостійний перекіс у медіа-просторі, – зазначив інший учасник зустрічі Ярослав Матюшин.

 

Як заявив Українській правді заввідділу департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко, ініціаторами зустрічі була не АП і формат зустрічі «без камер» учасники визначали самі.

Ми її не організовували, це була ініціатива блогерів. Порошенко погодився прийти на цю зустріч, – повідомив Горковенко.

Він зазначив, що «частина учасників самі не хотіли публічності».

Усі піднімали досить гострі та критичні питання. Те що я бачив, хто про що питав, про те й написав, – додав він.

До слова, це вже друга зустріч Порошенка із блогерами та журналістами у подібному форматі, попередня відбулася близько двох років тому. На нинішню зустріч реагують у мережі, зазначаючи, що більшість присутніх на ній «блогерів» невідомі навіть журналістам, а «Банкова повторює те, що колись робив Кремль».

Також журналісти зазначають, що список учасників узгоджують у президента.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39