Дайджест тижня: ТОП-5 найвибуховіших новин на Район.Ратне

05 Березня 2018, 19:35
1558

Кожного тижня наша команда моніторить активність читачів інформаційного видання. Традиційно, представляємо вашій увазі новий випуск найпопулярніших новинок у постійній рубриці «Дайджест тижня» .

Пропонуємо Вам переглянути підбірку цікавинок з  26 лютого по 4 березня.

П’яте місце

Ратнівських школярів нагородили за перемоги у спортивних змаганнях району

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Миколи Заліпи» селища Ратне, під час урочистої лінійки, учням 3-4 класів вручили грамоти, диплом та кубок за перемоги у спортивних змаганнях Ратнівщини. Дуже раді за наших юних призерів. Бажаємо подальших спортивних перемог.

Четверте місце

Ратнівщина: кілька сіл на карантині через сказ

Повідомлення про поширення сказу неабияк зацікавило наших читачів. Будьте обережні та слідкуйте за своїми близькими на вулицях Ратнівщини.

 Третє місце

Як у ратнівському садочку знайомилися із Афлатуном

У  Ратнівському дитячому яслі-садку №1 провели районний семінар вихователів закладів дошкільної освіти на тему «Соціальна і фінансова освіта дошкільників». Багатьом гостям нашого сайту стало цікаво: хто, чи що таке цей Афлатун? Новинка отримує «бронзу» народного рейтингу «Дайджест тижня».

Друге місце

Ратнівські медики здобули перемогу на Всеукраїнському зимовому чемпіонаті бригад швидкої медичної допомоги

Ратнівчани продемонстрували високу професійну майстерність та посіли почесне ІІІ місце серед 18 команд з різних областей України. Порадіти та поглянути на переможців вирішило досить багато ратнівчан. Тому, ця новина здобула «срібло» дайджесту.

Перше місце

«Chamel № 5» через букву «m»: як білоруси описують торгівлю у Ратному

Що робив кореспондент із Білорусії ,та для чого він завітав на Україну, зокрема у Ратне, цікавило багатьох читачів нашого видання. Це повідомлення отримує «золото» у народному рейтингу на Район.Ратне.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром