У Ратному оголосили земельні торги: продаватимуть права оренди на три земельні ділянки

22 Березня 2023, 11:50
Фото ілюстративне 478
Фото ілюстративне

У Ратному оголосили земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди на три земельні ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Земельні ділянки розташовані на вулиці Центральній в смт Ратне Ковельського району Волинської області (район автостанції). Про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради.

Продаж права оренди проведуть 18 квітня 2023 року.

Земельні торги проводяться у формі електронного аукціону в режимі реального часу в мережі Інтернет, за результатами проведення якого укладається договір  оренди,  земельної ділянки з учасником (переможцем) земельних торгів, який запропонував  найвищий розмір орендної плати, зафіксований під час проведення земельних торгів (стаття 135 Земельного Кодексу України). 

Взяти участь в аукціоні можуть усі охочі фізичні та/або юридичні особи, які розмістили  в електронній торговій системі документи, зазначені в частині сьомій  статті  137 Земельного Кодексу України, сплатили реєстраційний та гарантійний внески, зробили закриту цінову пропозицію і відповідно до закону можуть набувати право користування земельною ділянкою, виставленою на земельних торгах.

Читайте також: У Ратному змінився графік вивезення відходів за безконтейнерною системою

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024