Заболоттівська ОТГ: обговорили перспективи зайнятості жителів громади

23 Лютого 2018, 09:10
Робоча зустріч працівників служби зайнятості із підприємцями 2392 Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1878041242497834&id=1860638250904800
Робоча зустріч працівників служби зайнятості із підприємцями

Директор Ратнівського районного центру зайнятості Іван Миронюк та фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг державної служби Наталія Оніщук зустрілися із керівником та підприємцями Заболоттівської громади.

Про це повідомляють на сайті Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ.

Під час візиту обговорили питання програми зайнятості населення територіальної громади, домовилися щодо організації оплачуваних громадських робіт, перспективи розвитку, економічні, соціальні аспекти, порушили питання створення нових робочих місць в громаді, розвитку підприємництва.

Голова Заболоттівської ОТГ Валерій Свіржевський, презентуючи територіальну громаду, зазначив, що вона лише починає свій розвиток.

Керівник розповів, що наразі діяльність спрямовується на розв’язання найбільш нагальних проблем - удосконалення рівня матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, підвищення якості надання освітніх послуг у закладах освіти, не менш важливим є й питання зайнятості безробітних громадян.

Працівник служби зайнятості Наталія Іванівна наголосила на кадрових потребах. Зокрема, громаді не вистачає директора публічної бібліотеки, спеціаліста з правової безпеки й військового обліку, фахівця соціальної роботи. 


Також представники районної філії Волинського ОЦЗ відвідали приватних підприємців, які впроваджують свою діяльність на території ОТГ у сфері торгівлі – Аллу Бадзюк та Тетяну Селюк.

Іван Миронюк та Наталія Оніщук інформували роботодавців з сервісними послугами служби зайнятості,обговорили ситуацію, що склалася на місцевому ринку праці.

Зокрема ратнівські фахівці зосередили увагу на порядку надання компенсації єдиного соціального внеску при створенні нових робочих місць та можливості стажування на робочому місці.

Наприкінці, учасники заходу подякували за надану можливість викласти свої думки щодо перспектив розвитку громад, а також висловили сподівання про подальшу плідну співпрацю. 

Іван Миронюк та Валерій Свіржевський
Іван Миронюк та Валерій Свіржевський

Робоча зустріч працівників служби зайнятості із підприємцями
Робоча зустріч працівників служби зайнятості із підприємцями

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024