Ратнівський район: у двох пунктах дистанційного доступу можна отримати безоплатну правову допомогу

07 Лютого 2018, 18:00
1552

Сконтактувати з працівниками Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги й отримати консультацію або роз’яснення з правових питань волиняни можуть дистанційно через мережу Інтернет за допомогою комп’ютерної програми Skype, яка дає можливість здійснювати безкоштовні відео та аудіо дзвінки.

Звісно, не кожна людина має можливість доступу до мережі Інтернет у власній оселі, – йдеться на сайті Волинського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Тому Центри з надання БВПД активно налагоджують співпрацю з органами місцевого самоврядування, комунальними установами, громадськими організаціями, районними бібліотечними системами з метою створення дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

Нині 11 дистанційних пунктів Ковельського МЦ з надання БВПД працюють на базі таких закладів та установ. Зокрема, у Замшанівській сільській раді (Ратнівський р-н, с. Замшани, вул. Центральна, 24); Заболоттівській селищній раді (Ратнівський р-н, с. Заболоття, вул. Незалежності, 6). Скористатися послугами Skype-зв’язку можна з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром