Ні пройти, ні проїхати: ратнівчани обурені станом дороги по вулиці Набережна

04 Лютого 2018, 10:30
1999

Мешканці вулиці Набережна, що у Ратному, жаліються на «всіяну» великими ямками дорогу, та  вимагають швидкого вирішення цієї проблеми.

Після рясних злив або танення снігу місцева вулиця перетворюється на суцільну смугу перешкод: потрібно пройти повз  калюж так, аби не забруднити взуття, чи не намочити ноги.





Щоб дійти до центру селища, я взуваю калоші. Скільки себе пам’ятаю, біля мого дому, на перехресті, завжди була величезна яма, – розповідає ратнівчанка Тетяна Матринюк, та додає: – спочатку тільки глибока, а з роками вона стала ширше.

Тетяна демонструє глибину ями
Тетяна демонструє глибину ями

Щоб вийти на прогулянку з дитиною, жінка має брати із собою помічника, адже із візочком по такій дорозі важко пройти.

Жителі збентежені:  скоро настане весна і місцева вулиця стане зовсім не прохідно.  Діти не зможуть  спокійно дібратися до школи, а ратнівчани на роботу.

На Набережній проживає чимало людей поважного віку. Вони стурбовані, адже раптом що, швидка не зможе проїхати крізь баюри та вчасно надати допомогу, – зазначає мешканка вулиці Віра Мартинюк. – Кілька разів вулицею проходили грейдери, але це допомогло лише на певний час. У зв’язку із будівництвом нового дитсадочка дорогу по-троху розбили. Величезні ями мешканці засипали сміттям, але це також давало тимчасовий результат.

Зі слів ратнівчан відомо, що селищний голова бачив дану ситуацію на власні очі. Після цього у людей почали збирати підписи щодо ремонту дороги. За словами жителів, уже проводили заміри вулиці.

Ратнівчани сподіваються, що незабаром на Набережній зроблять відповідну дорогу  зі спеціальними зливами, аби після рясних дощів та танення снігу вода не стояла у подвір’ях.

Марія Сидорук

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром