Ратнівчан запрошують долучитися обласного літературного конкурсу «Неповторність»

11 Листопада 2022, 20:54
Ратнівчан закликали взяти участь у ХІ обласному літературному конкурсі «Неповторність». 486
Ратнівчан закликали взяти участь у ХІ обласному літературному конкурсі «Неповторність».

Ратнівчан закликали взяти участь у ХІ обласному літературному конкурсі «Неповторність».

Про це повідомили на сторінці Публічна бібліотека Ратнівської селищної ради у Facebook.

Оголошується ХІ обласний літературний конкурс «Неповторність» на кращі поетичні чи прозові твори серед творчої молоді. До участі в конкурсі запрошуються молоді автори віком від 15 до 30 років.

При написанні роботи слід урахувати особливості відповідного жанру. Виклад змісту має відзначатися багатством лексики, точністю і доречністю слововживання, різноманітністю використаних морфологічних форм і синтаксичних конструкцій, творчим характером, логічністю та послідовністю. Робота повинна бути грамотною та охайною.

Рукопис поетичних творів від одного учасника має складатися з 15-20 поезій, рукопис прозових творів – включати 1 великий прозовий твір або 3-5 оповідань, новел тощо. Твори повинні бути надруковані на комп’ютері.

Разом із рукописом подаються відомості про автора: прізвище та ім’я, рік народження, місце навчання або роботи, домашня адреса, номер контактного телефону.

Конкурсі роботи надсилати до 15 лютого 2023 року за адресою: Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, м. Луцьк, вул. Шопена, 11, 43025, з поміткою: На XI обласний літературний конкурс «Неповторність».

Переможцю Конкурсу за зайняте І місце надається фінансова допомога у розмірі 5000 гривень через Волинську державну обласну універсальну наукову бібліотеку імені Олени Пчілки, яка виступає замовником виготовлення видання книги на видання книги. За зайняте II місце учасник Конкурсу нагороджується грошовою винагородою в розмірі 2000 гривень, за зайняте III місце – грошовою винагородою в розмірі 1200 гривень.

Читайте також: Ратнівський Центр надання соціальних послуг отримав три планшети

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром