Забродівських керівників познайомили із послугами державної служби зайнятості

31 Січня 2018, 18:00
Іван Миронюк та Микола Калачук 2749 Джерело: https://www.facebook.com/Ратнівська-районна-філія-Волинського-Обласного-Центру-Зайнятості-1860638250904800/
Іван Миронюк та Микола Калачук

Працівники Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ провели робочу зустріч із головою Забродівської ОТГ Миколою Калачуком та директором місцевої школи Романом Тарасюком.

Про це повідомляють на сайті державної установи.

Микола Калачук зазначив, що наразі є актуальним питання щодо укомплектування вакансій за професією юриста та системного адміністратора.

Із презентацією нових електронних сервісів служби зайнятості та послуг населенню і роботодавцям виступив директор Ратнівської районної філії Волинської ОЦЗ Іван Миронюк.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ Наталія Оніщук розповіла про виконання програми зайнятості населення Забродівської ОТГ на 2018-2020 роки та зупинилися на пріоритетних напрямках її розвитку.

Директор навчально-виховного закладу села Заброди Роман Тарасюк підписав додаткову трьохсторонню угоду про зберігання та безоплатне користування ПАК «Профорієнтаційний термінал».

У результаті виїзного заходу ратнівські фахівці та забродівські керівники визначили подальші шляхи співпраці служби зайнятості з об’єднаною територіальною громадою в сфері сприяння зайнятості населення та соціального захисту сільських мешканців від негативних наслідків безробіття.

Працівнки служби зайнятості та забродівські керівнки
Працівнки служби зайнятості та забродівські керівнки


Роман Тарасюк та Іван Миронюк
Роман Тарасюк та Іван Миронюк

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром