Комарівська гімназія та Бродівський ліцей вперше у цьому році сіли за парти

07 Жовтня 2022, 17:48
Комарівська гімназія та Бродівський ліцей вперше у цьому році сіли за парти 924
Комарівська гімназія та Бродівський ліцей вперше у цьому році сіли за парти
 

Комарівська гімназія та Бродівський ліцей переходять на змішану форму навчання.

Про це інформують на сайті Ратнівської селищної ради.

5 жовтня відбулося засідання Волинської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, якою було прийняте рішення про організацію очного навчання у прикордонних районах Волині. Підставою для внесення змін до попереднього рішення комісії ТЕБ та НС про винятково дистанційне навчання у Ковельському районі стали численні звернення батьків щодо запровадження змішаної форми освітнього процесу.

Дозвіл на офлайн навчання надаватимуть голови районних військових адміністрацій спільно із засновниками закладів освіти за умови, якщо освітні установи мають власні укриття, і якщо належне їх облаштування буде підтверджено спеціальними комісіями.

Селищний голова Віталій Бірук подав пакет документів до Ковельської районної військової адміністрації з протоколами батьківських зборів щодо переходу на змішану форму навчання Комарівської гімназії та Бродівського ліцею. В цих закладах є підвальні приміщення, які можна використовувати як найпростіші укриття для всіх учасників освітнього процесу. Дозвіл на перехід на змішану форму навчання надали рішенням Ковельської районної комісії з питань ТЕБ та НС.

Отож, 7 жовтня здобувачі освіти Бродівського ліцею та Комарівської гімназії вперше сіли за парти в 2022-2023 навчальному році.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024