Заклади освіти Ратнівської громади готуються до опалювального сезону

01 Жовтня 2022, 12:25
Фото ілюстративне 305
Фото ілюстративне

Заклади освіти Ратнівської селищної ради в осінньо-зимовий період перевірили на підготовку до опалювального сезону.

Огляд відбувся 28 вересня. Про це пише Ратнівська селищна рада.

Керівники громади та району оглянули стан готовності котелень та паливних до початку опалювального сезону 2022-2023 років.

 

В ході поїздки перевірили теплові господарства Здомишельського і Гірниківського ліцеїв, Комарівської гімназії, ліцею №1 смт Ратне ім. В. Газіна та КЗ дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок №2».

Особливу увагу приділили дотриманню правил протипожежної безпеки, наявності журналів та інструктажів з охорони праці, наявності протоколів замірів опору ізоляції, контролю за належним проведенням робіт з технічного обслуговування та перезарядки вогнегасників.

«На сьогодні, в освітян, окрім, приведення у готовність теплових господарств ще одним з надважливих завдань є завершення підготовки найпростіших укриттів для всіх учасників освітнього процесу» - зауважили у селищній раді.

Учасники об’їзду оглянули захисні споруди цивільного захисту в Комарівській гімназії та КЗ дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок №2», які можливо використовувати як найпростіші укриття.

За результатами огляду напрацьовано наступні кроки з усунення проблемних питань задля належної роботи закладів та установ освіти в опалювальному сезоні.

Читайте також: У Забродах привітали зі святом освітян

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024