Ратне: судили чоловіка, котрий користувався підробленим свідоцтвом про реєстрацію автомобіля

26 Вересня 2022, 20:40
Фото ілюстративне 577
Фото ілюстративне

У Ратному притягнули до відповідальності чоловіка, котрий користувався підробленими документами на машину.

Про це йдеться у постанові Ратнівського районного суду від 5 вересня 2022 року, передає кореспондентка Район.Ратне.

Обвинувачений вчинив підроблення ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу, та використав завідомо підроблений документ - свідоцтво про реєстрацію автомобіля за наступних обставин.

Так,  чоловік у жовтні 2019 року в смт Ратне знайшов підроблене свідоцтво про реєстрацію автомобіля марки «RENAUT LAGUNA» видане на ім`я чужого чоловіка.

Порушник, маючи у свому користуванні автомобіль такої самої марки, на польській реєстрації, у жовтні 2019 року, підробив ідентифікаційний номер кузова автомобіля. 

Болгаркою вирізав його з кузова, зашліфував сім останніх цифр. На місці яких зубилом вибив сім нових цифр, які сходились із номером кузова зазначеного у знайденому підробленому свідоцтві. Після чого підроблений ідентифікаційний номер кузова сваркою вварив назад у кузов, зашпаклював і пофарбував. Замовив номерний знак.

Надалі автомобіль із підробленим ідентифікаційним номером кузова використовував разом із підробленим свідоцтвом про реєстрацію до 7 квітня 2022 року, яке пред`явив працівникам поліції.

В інкримінованих кримінальних проступках обвинувачений свою винуватість визнав повністю.

Суд постановив визнати винним у вчиненні кримінальних проступків, передбачених ст. 290, ч. 4 ст. 358 КК України, призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі 3060 гривень.

Зокрема, машину обвинуваченого конфіскували в дохід держави.

Читайте також: В домі брудно та не було їжі: у Ратному судили багатодітну матір

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром