У Ратному судили чоловіка за домашнє насильство

18 Серпня 2022, 17:55
Суд 455
Суд

У селищі Ратне притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, котрий вчинив домашнє насильство відносно своєї колишньої дружини.

Про це йдеться у постанові районного суду від 15 серпня.

Обвинувачений 25 липня 2022 року близько 18:10 годині вчинив домашнє насильство відносно своєї колишньої дружини: висловлювався нецензурною лайкою в її адресу та погрожував фізичною розправою, внаслідок чого могла бути завдана шкода її психологічному здоров`ю.

Чоловік вини у вчиненому правопорушенні не визнав. Пояснив, що того дня він забрав із частини подвір`я, яким користується колишня дружина, сидіння від належної йому дерев`яної гойдалки, з приводу чого між ними виник конфлікт. Проте нецензурною лайкою щодо не висловлювався, розправою не погрожував.

Потерпіла пояснила, що того дня вона побачила, як її колишній чоловік в стані алкогольного сп`яніння розібрав зроблену сином дерев`яну гойдалку й забрав дерев`яне сидіння від неї. На її зауваження почав виражатись в її сторону нецензурними словами та погрожував фізичною розправою.

Крім пояснень потерпілої факт вчинення правопорушення підтверджується поясненням свідка.

Суд ухвалив рішення визнати винним чоловіка у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 173-2 КУпАП, та піддати його стягненню у розмірі 255 гривень.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром