Ратнівська служба зайнятості підбила підсумки за минулий рік

19 Січня 2018, 09:00
1853 Джерело: http://lvovuz.ru/images/avtor/6.jpg

Упродовж 2017 року державна установа плідно попрацювала та зазнала чимало змін і перетворень.

Про це повідомляють на сайті Ратнівської районної філії Волинського Обласного Центру Зайнятості.

Протягом минулого року змінювалася структура державної служби, підходи до надання консультаційних і профінформаційних послуг усім шукачам роботи, безробітним і роботодавцям, поглиблювалася співпраця із соціальними партнерами та об’єднаними територіальними громадами.

Таким чином, 6 грудня 2017 р. створили Ратнівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості.

Детальніше про реорганізацію тут.

Минулого року за направленням служби зайнятості працевлаштували 407 безробітних ратнівчан,також зросла кількість роботодавців, які співпрацювали з установою до 60% (від загальної кількості роботодавців, які використовують найману працю), а кількість вакансій збільшилася на 0,8% і становила 785 робочих місць.

З метою налагодження тісної співпраці щодо укомплектування підприємств персоналом, проводили різноманітні заходи: семінари,  круглі столи, робочі зустрічі, ярмарки вакансій з роботодавцями.

Велику увагу приділяли профорієнтаційній роботі з випускниками шкіл, які стоять перед вибором професійної діяльності. Зокрема, провели «Уроки вибору професії», заходи з батьками та педагогами, Дні відкритих дверей та ярмарки кар’єри.

Наразі, районна філія Волинського ОЦЗ для шукачів роботи має шість актуальних вакансій на підприємствах та у підприємців.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39