У Ратному рятувальники провели профілактичний рейд

13 Січня 2018, 12:00
Рятувальник нагадує правила безпеки 1520 Джерело: http://volyn.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/7400.html
Рятувальник нагадує правила безпеки

У п’ятницю, 12 січня, працівники служби надзвичайних ситуацій нагадали ратнівчанам правила  протипожежної поведінки у побуті.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Волинській області

У ході профілактичного рейду рятувальники здійснили подвірні обходи житлового сектору та закликали жителів селища приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації електрообладнання тощо.

Особливу увагу зосередили на помешканнях, де проживають одинокі громадяни літнього віку та особи, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час профілактичних бесід фахівці наголошували на суворому дотриманні вимог безпеки під час використання відкритого вогню, експлуатації печей, газового обладнання та електроприладів, роз’яснили правила пожежної безпеки у зимовий період, навчали, як діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події. Крім того, вони наголосили на правилах поведінки на льоду, розповіли як треба діяти у випадку  випадкового потрапляння під лід.

А також для кращого засвоєння інформації співробітники служби порятунку розповсюдили серед населення листівки з правил пожежної безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій взимку.


Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром