У Ратному оштрафували чоловіка, котрий хуліганив у комендантську годину

26 Червня 2022, 15:15
У Ратному оштрафували чоловіка, котрий хуліганив у комендантську годину 598
У Ратному оштрафували чоловіка, котрий хуліганив у комендантську годину

У Ратному притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, котрий порушував громадський спокій.

Про це Район.Ратне дізналося із постанови районного суду від 20 червня 2022.

Порушник 5 червня в комендантську годину о 23 год 25 хв порушив вимоги комендантської години на території Волинської області, на вимогу припинити правопорушення та зауваження поліцейського не реагував, поводився зухвало, відмовився повертатися додому.

Крім того, чоловік на вулиці Центральній в смт Ратне виражався нецензурною лайкою в сторону іншого громадянина, чим порушив громадський порядок і спокій громадян.

Дії порушника кваліфіковано відповідно за ст. 185 КУпАП та ст. 173 КУпАП.

Чоловік вину у вчиненому правопорушенні не визнав, пояснив, що приблизно о 22:45 хв повертався додому від знайомих, в яких дивився футбольний матч та вживав пиво. Біля приміщення пошти за банером побачив мопед. Щоби запобігати можливому викраденню мопеда із приміщення АТ «Укрпошта» зателефонував на лінію «102», залишившись на місці виявлення транспортного засобу.

Працівники поліції разом із працівниками тероборони прибули за викликом хвилин через 20. Будь-яких протоколів огляду мопеда не складали. Навпаки, щодо нього винесли постанову про неправдивий виклик спецслужб та за появу в громадському місці в неохайному вигляді з ознаками алкогольного сп`яніння. Визнав, що, можливо, у ході розмови вжив «між рядків» декілька нецензурних слів.

Суд ухвали рішення визнати чоловіка винним вчиненні правопорушень та піддати його стягненню у виді штрафу в розмірі 170 гривень.

Читайте також: У Ратному оштрафували рибного браконьєра

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024