Ратнівські посадовці відзвітували про спортивно-масову діяльність

12 Грудня 2017, 10:00
1842 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5421-narada-u-holovy-raiderzhadministratsii-andriia-kharlampovycha

Під час наради у Ратнівській райдержадміністрації чиновники проаналізували та відзвітували про спортивно-масову діяльність.

Про це інформують на сайті Ратнівської РДА.

Про реалізацію державної політики у сфері фізичної культури і спорту доповів начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк.

З його слів, у районі налічується один стадіон, 100 спортивних майданчиків, 34 гімнастичні майданчики з тренажерним обладнанням, 30 футбольних полів, 20 спортивних залів і ряд інших майданчиків. Щодо кадрового потенціалу, то фізкультурно-масову та спортивну роботу в районі проводять 79 фізкультурних працівників.

Усіма видами фізкультурно-оздоровчої роботи щороку охоплюється понад 4 тис. жителів району, в тому числі 3,3  тис. учнів загальноосвітніх шкіл І-ІІ та І-ІІІ ступенів та дошкільних навчальних закладів.

Основними спортивно-масовими заходами були: районна спартакіада «Здоров’я» серед колективів фізичної культури сільських і селищних рад, спортивні ігри школярів району.

Цьогоріч Спартакіада включала в себе такі види спорту як: міні-футбол (чол.), волейбол (чол.), волейбол пляжний (чол.), футбол (чемпіонат та Кубок – чол.), шахи (чол., жін.), шашки (чол., жін.), теніс настільний (чол., жін.). Проте але із створенням ОТГ в цьому році проводили чемпіонати району і тому підсумки проводили окремо з кожного виду.

Вадим Присяжнюк, в.о. начальника відділу міжрайонного управління у Ратнівському та Старовижівському районах Головного управління Держгеокадастру, проаналізував стан оформлення правовстановлюючих документів на землю громадянами, юридичними особами, в тому числі на земельні частки (паї), використання земель сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності.

Під час наради анонсували, що 23-24  грудня відбудеться традиційний  передноворічний турнір з міні – футболу «Кубок- Ратне».




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024