Жиричі: пройшов районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів

10 Грудня 2017, 12:00
5278 Джерело: http://ratneosvita.at.ua/

Під час семінару психологи району обговорили новітні форми роботи з дітьми та поглибили теоретичні знання в арт-терапевтичній методиці.

У п’ятницю, 8 грудня, на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Жиричі провели районний семінар практичних психологів і соціальних педагогів на тему «Арт-терапевтичні форми роботи практичного психолога та соціального педагога», – інформують на сайті освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Директор школи Горох О.А.,соціальний педагог Семенченко І.І. та практичний психолог Коваль О.І. презентували роботу закладу освіти, створене розвивальне середовище мистецького спрямування, досвід роботи психологічної служби 

 Фахівці психологічної служби закладів освіти району взяли участь у практичному занятті, на якому поглибили теоретичні знання та вдосконалили навички застосування арт-терапевтичних методик у діагностичній та корекційно-розвивальній роботі з дітьми.

Методист районного методичного кабінету Марчук О.П. акцентувала увагу учасників семінару на сучасних можливостях підвищення фахового рівня за допомогою навчальних інтернет-ресурсів та підвела підсумок семінару. 





 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024