Як у Ратному відзначили День місцевого самоврядування

09 Грудня 2017, 09:00
2710 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/

З нагоди Дня місцевого самоврядування у Ратнівській РДА зібралися представники влади, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування а також керівники підприємств установ та організацій.

Про це інформують на сайті Ратнівської РДА.

 Хочу відзначити конструктивну співпрацю райдержадміністрації з районною радою. На кожній сесії ми знаходимо точки дотику, спільно вирішуємо найважливіші проблеми життя Ратнівщину. Дякую за розуміння депутатському корпусу, апарату та керівництву районної ради.

У цей день зичу усім присутнім, ветеранам органів місцевого самоврядування, нинішнім активним представникам цієї галузі, міцного здоров’я, віри в себе, віри в свої колективи, громади, віри в нашу Україну, миру серед вас усіх та миру нашій ненці-Україні,- привітав присутніх голова районної державної адміністрації Андрій  Харлампович.

За активну життєву та громадянську позицію, вагомий особистий внесок у зміцнення народовладдя в районі та з нагоди Дня місцевого самоврядування Андрій Харлампович вручив Почесні грамоти районної державної адміністрації:

  – Макаруку Михайлу Михайловичу, голові Ратнівської районної ради;

  – Калачуку Миколі Михайловичу, сільському голові Забродівської сільської ради;

  – Маргесу Миколі Володимировичу, сільському голові Самарівської сільської ради;

  – Павлович Анастасії Іванівни, сільський голова Велимченської сільської ради;

  – Свіржевському Валерію Георгійовичу, селищному голові Заболоттівської селищної ради;

  – Кулику Володимиру Миколайовичу, селищному голові Ратнівської селищної ради.

Привітав колег головний представник органів місцевого самоврядування – голова районної ради Михайло Макарук. Також до вітань долучилися головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Людмила Терещук, директор  ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» Микола Мельник та директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1-гімназія ім. В. Газіна смт Ратне Катерина Власюк.

За культурну програму дійства відповідали: художній колективів та виконавців Ратнівського районного будинку культури, солістки Велимченського будинку культури Олени Коляди та аматор сцени Сергія Ліщука.












 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024