Повір у себе і свої можливості: у райцентрі провели ярмарок вакансій

08 Грудня 2017, 19:00
2173 Джерело: https://www.facebook.com/Ратнівський-районний-центр-зайнятості-498078713688113/?hc_ref=ARTH1vzf4x1614Ocx5PGmXkN5RwCx_Z2IePy7DRCyGCucdLaAcObP9wIgDD9iq8tqOk

У Ратнівському районному центрі зайнятості організували ярмарок вакансій та інформаційний семінар для представників соціальних установ.

Учора,7 грудня, фахівці служби зайнятості організували ярмарок вакансій та інформаційний семінар за участю представників управління Пенсійного фонду, Управління соціального захисту населення, районного осередку інвалідів, – про це повідомляють на сторінці Ратнівського районного центру зайнятості у Facebook.

Директор служби зайнятості Іван Миронюк акцентував увагу учасників заходу на забезпеченні працевлаштування безробітних, послугах, які безкоштовно можуть отримати громадяни в центрі зайнятості. Зокрема, про такі: підбір роботи (самостійно або у співпраці з особистим консультантом), консультації щодо пошуку роботи та роз’яснення правових аспектів зайнятості, допомога у визначенні професійних нахилів та уподобань відвідувачів, підтримка у створенні й організації власної справи.

Спеціаліст з профорієнтації центру зайнятості Леся Захарчук ознайомила присутніх з державними гарантіями в сфері зайнятості для окремих категорій громадян, в тому числі людей з інвалідністю.

Під час ярмарку вакансій шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про діяльність підприємства, подивитись відеоролик про нього та дізнатися про наявність вільних робочих місць.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Сергій Ковч презентував вакансії для осіб з інвалідністю як в межах району, так і за його межами.

Начальник Ратнівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії управління Пенсійного фонду Лариса Заліпа ознайомила з умовами призначення пенсій для інвалідів, розміром виплат для кожної категорії громадян.

Завідувач сектору обслуговування інвалідів та нагляду за призначенням (перерахунком пенсій) Управління соціального захисту населення Ратнівської райдержадміністрації Тетяна Шмиговська розповіла про соціальне забезпечення осіб з інвалідністю:порядок та підстави видачі путівок на оздоровлення, реабілітаційних засобів (візків, милиць, палиць для пересування) та інше.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024