Заболоття: проводять активну боротьбу із самогоноварінням та незаконним продажем алкоголю

08 Грудня 2017, 10:00
2890 Джерело: https://www.facebook.com/victoria.lishuga?fref=ts

У Заболоттівській ОТГ поліція проводить ряд заходів щодо запобігання незаконних операцій зі спиртним.

Про це йдеться на сторінці Вікторії Лішуги у Facebook.

Вікторія зазначає, що боротьба з самогоноварінням – це вирішення сімейних конфліктів, розкриття дрібних крадіжок та профілактична робота.

«Саме можливість цілодобово купити алкоголь домашнього виробництва створює негативну атмосферу в громаді. Власники підпільних винокурень мають свій постійний контингент клієнтів, що гарантує стабільний заробіток на чужому здоров’ї та сімейному благополуччі.

Аналіз скоєних правопорушень свідчить, що більшість з них вчинили особи в стані алкогольного сп’яніння. На території громади правоохоронцями було вилучено: самогон, закваску, самогонні апарати

.Особлива увага приділяється «точкам», власники яких, незважаючи на покарання, знову продовжують свою протиправну діяльність.

Поліція отримує масу листів і телефонних повідомлень, в яких висловлюють щиру вдячність працівникам поліції за те, що вони очищають міста і села від торгівців нелегалів.

.Правоохоронці активно борються з торгівлею сурогатом,задля забезпечення світлого майбутнього громади», – йдеться у дописі.




 

Коментарі
12 Грудня 2017, 06:35
А ЩО ПИТИ ЛІВИЙ ШМУРДЯК ЛУЦЬКОГО ДЕПУТАТА НЕСТЕРУКА
12 Грудня 2017, 18:13
Своя краще, чому ж саме луцького депутата? Хіба у крамницях недостатньо сертифікованих напоїв?
21 Серпня 2018, 17:56
Гнали і будуть гнати!! Навіть при німцях під страхом смерті гнали! Вихід простий як двері- дозволити офіційно,сертифікувати, ліцензувати і звичайно -оподаткувати! І питимуть не "брагу" чи " паленку" з розведеного спирту-сирцю а якісну (таку, яку добрі господарі роблять "для себе,кумів і сватів) ! Є така практика в багатьох країнах, навіть у наших сусідів! Можливо хто і заперечить!??
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024