У райцентрі провели урочистий захід присвячений Дню Збройних сил України

06 Грудня 2017, 14:40
1078 Джерело: https://www.facebook.com/groups/1201793209918365/?fref=ts

Дійство проходило у Ратнівській районній бібліотеці, де представники влади урочисто привітали військовослужбовців району.

Голова Ратнівської районної ради Михайло Макарук та голова райдержадміністрації Андрій Харлампович привітали військовослужбовців з нагоди Дня Збройних Сил України. Про це повідомляють на сайті Ратнівської районної ради.

Перед початком урочистостей усі присутні схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів-захисників України та вшанували їх хвилиною мовчання.

Михайло Макарук спільно із Андрієм Харламповичем, на чолі з командиром Олександром Курилом, вручили військовій частині А1694 цінний подарунок. Подяками голови районної ради були нагороджені військовослужбовці військової частини А1694 та Ратнівського районного військового комісаріату.






Довідково:

День Збройних Сил України — святковий день на честь ЗСУ. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні Сили України».

Відзначається урочистою церемонією покладання квітів до могили Невідомого солдата, божественною літургією. У війську проходять урочисті збори, церемонія вручення державних нагород та святковий концерт. Ввечері програма свята завершується святковим феєрверком у містах-героях та містах розташування керівних центрів українського війська.

За традицією, кожен рік президент України вітає всіх службовців української армії, відзначаючи значну роль цих людей у підтримці Україною свого незалежного статусу.

Щороку, починаючи з 2009 року до Дня Збройних сил України присуджуються дві премії імені Богдана Хмельницького за найкраще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва в розмірі 10 тис.гривень (матеріал узято із Вікіпедії).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024