Ратне: провели тематичний захід «Доброта і милосердя в твоєму житті»

05 Грудня 2017, 18:00
1672 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5399-dobrota-i-myloserdia-v-tvoiemu-zhytti

У райцентрі пройшло дійство приуроченне до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Про це повідомляють на сайті Ратнівької РДА.

На заході Андрій Харлампович, голова районної державної адміністрації, звернувся зі словами підтримки  до людей з інвалідністю.

Я особисто  переконаний, що цей день не повинен називатись Днем  людей з з інвалідністю, а навпаки  – Днем  людей з  надзвичайними можливостями. Щодня ви показуєте приклад, як потрібно любити життя, цінувати здоров’я, дбати про своїх рідних та  близьких. І сьогодні в залі присутні люди, які доводять цю істину щоденно, – зазначив Андрій Адамович.

За багаторічну громадську діяльність, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю очільник району нагородив грамотами районної державної адміністрації: Маковецьку Тетяну Миколаївну, Маковецьку Марину Миколаївну, Коб Анжелу Миколаївну та Ярощука Анатолія Миколайовича. Також щиро привітав Мажулу Марину Анатоліївну з   врученням  посвідчення майстра спорту України з параканое.

Чудовий настрій учасникам урочистого зібрання подарували: народні аматорські жіночі ансамблі «Мелодія» та  « Зорецвіт»,  солістка районного будинку культури Леся Гаврилюк, аматори сцени Тамара Северин та  Сергій Ліщук







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром