На території Ратного є чотири бомбосховища

28 Січня 2022, 11:15
На території Ратного є чотири бомбосховища 1830
На території Ратного є чотири бомбосховища

Дискусія про те, чи готуватися нам до війни, не вщухає. Тож не завадить бути обізнаними щодо того, як діяти у випадку надзвичайного стану.

Зокрема варто знати, що на території Ратного розташовані захисні споруди цивільного захисту в будівлях державної та приватної власності.  Про це Район.Ратне повідомили у селищній раді у відповідь на інформаційний запит.

У місті Ратному знаходиться чотири захисні споруди цивільного захисту:

1. вул.Газіна,64, КНП «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради;

2. вул. Центральна,31, Центральна районна бібліотека;

3. вул. ЗО років Перемоги 5, Центральна районна аптека № 13;

4. вул. Центральна, 20, районний будинок культури.

Довідково:

Захисні споруди цивільного захисту – це інженерні споруди, призначені для захисту населення від впливу небезпечних факторів, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів.

Якщо захисна споруда відсутня в районі розміщення будинку згідно з переліком, то необхідно використовувати для укриття підвальне приміщення будинку в якому проживаєте, а у разі його відсутності, укриватись в підвальному приміщенні сусіднього або найближчого до Вас будинку.

За потреби органи місцевого самоврядування визначать і доведуть до населення маршрути прямування до захисних споруд, споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів; організують установлення покажчиків на видимих місцях.

Читайте також: Як волинян сповіщатимуть про небезпеку у разі вторгнення Росії

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024