Ратнівчани сплатили до держбюджету понад дев'ять мільйонів гривень військового збору у 2021 році

14 Січня 2022, 12:21
Ратнівчани сплатили до держбюджету понад 9 мільйонів гривень військового збору у 2021 році 466
Ратнівчани сплатили до держбюджету понад 9 мільйонів гривень військового збору у 2021 році

З легальних доходів працівників Ратнівщини протягом 2021 року до держбюджету сплачено понад дев'ять мільйонів гривень військового збору.

Сума збору, спрямована для потреб армії, на 21,5% перевищує  показники 2020 року, інформує ІА Район.Ратне Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Високий рівень податкової культури та офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір. Тож у податковій службі Волині рекомендують кожному громадянину працювати лише легально.

Лише офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.  

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті та подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір.  Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: Громади Ратнівщини залучили понад два мільйони гривень роздрібного акцизу

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024