Громади Ратнівщини залучили понад два мільйони гривень роздрібного акцизу

29 Грудня 2021, 18:40
Громади Ратнівщини залучили понад два мільйона гривень роздрібного акцизу 544
Громади Ратнівщини залучили понад два мільйона гривень роздрібного акцизу

До місцевих бюджетів громад на Ратнівщині у січні-листопаді 2021 року сплачено 2,1 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Сума сплаченого роздрібного акцизу на 27,6 відсотка перевищує торішні показники, інформує ІА Район.Ратне сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

 

«Лише товар, що перебуває у легальному обігу, відповідає стандартам якості і не становить загрози життю та здоров’ю споживачів», – наголошують у податковій службі краю.

Перевірити законність реалізації алкогольних напоїв чи тютюнових виробів може кожен, якщо поцікавиться у продавця про ліцензію на такий вид діяльності та перевірить наявність суми роздрібного акцизу у фіскальному чеку. 

Про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованими марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номером телефону в м. Луцьк (0332) 777131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Читайте також: У Центрі громадського здоров'я закликали українців отримати другу дозу від ковіду

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром