Благодійний фонд «Патріоти Волині» передав 21 000 подарунків для дітей

16 Грудня 2021, 21:10
Благодійний фонд «Патріоти Волині» передав 21 000 подарунків для дітей 1206
Благодійний фонд «Патріоти Волині» передав 21 000 подарунків для дітей

Попереду – найчарівніша пора року, коли в повітрі витає атмосфера дива. 

І поки усі лише починають підготовку до свят, благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» – на завершальному етапі традиційної акції для дітей. Щороку тисячі маленьких жителів області отримують новорічні подарунки від благодійників, йдеться у сюжеті 12 каналу.

Ця акція у нас вже триває десятий рік поспіль. Приємно, що щоразу кількість подарунків збільшується. Цьогоріч пакунки солодощів отримала 21 000 дітей. Це учні початкових класів, вихованці дитсадків, діти-сироти, – каже директор благодійного фонду «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Підготовка до акції розпочинається задовго до самого свята – приблизно з середини осені. Бо ж завдання непросте: треба догодити найвибагливішим любителям солодощів.

Тепер же настав найвідповідальніший момент: усі ці пакунки відправляють до адресатів.

«Щороку ми їздили у навчальні заклади і безпосередньо передавали подарунки дітям під час їхніх новорічних заходів. Це наш улюблений етап цієї акції, відчувається справжнє свято: малеча в костюмах, з подарунками, лунають новорічні вірші та пісні. На жаль, через коронавірусні обмеження цьогоріч у заклади ми не поїдемо», – розповідає Павло Самолюк.

Втім, без подарунків не залишать нікого. За солодкими пакунками приїхали десятки автобусів та автомобілів з різних куточків 21-го виборчого округу, яким опікується народний депутат Степан Івахів. Це місто Ковель, Ковельський, Шацький, Старовижівський і Ратнівський край.

Шкода, що ми особисто не можемо передати пакунки і побачити реакцію дітей. Але наше головне завдання – подарувати атмосферу свята для малюків», – каже Павло Самолюк.

З цим завданням благодійники впоралися, запевняє директорка ковельського дитсадка №1 Ольга Чепак. Каже: тут Степана Івахіва і «Патріотів Волині» добре знають і завжди чекають в гості.

Протягом уже багатьох років фонд не забуває дарувати радість чужим дітям. Ми щиро вдячні і бажаємо тільки сили, здоров’я працівникам фонду та його засновнику Степану Івахіву. Надіємося що ця акція триватиме ще багато-багато років, бо діткам дуже важливо дарувати свято, – зауважила Ольга Чепак.

«Приємно, що нашу працю цінують, нас чекають ті, кому ми готуємо подарунки. А ще нашу акцію підтримують – цьогоріч до підготовки подарунків долучилась команда партії «За Майбутнє», – зауважив Павло Самолюк.

Він передав вітання волинянам із прийдешніми святами від народного депутата Степана Івахіва та запевнив, що на цьому благодійні акції не завершуються, фонд продовжує працювати.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024