У Ратному шукали нелегальних працівників

24 Листопада 2021, 10:41
У Ратному шукали нелегальних працівників 796
У Ратному шукали нелегальних працівників

У селищі Ратне перевірили заклади торгівлі, надання послуг та ринок на дотримання законодавства про працю.

Про це йдеться на сайті Ратнівської селищної ради.

На території громади продовжує роботу робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Ратнівської селищної ради під керівництвом заступника селищного голови Сергія Ковча, яка спрямована на попередження фактів нелегального використання найманої праці, недопущення отримання заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством мінімальний рівень та оплати праці в «конвертах». 

У вівторок, 23 листопада 2021 року обстежили заклади торгівлі, надання послуг та ринок в селищі Ратне. Підприємців та працівників поінформували та роз'яснили дотримання законодавства про працю, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення у цій сфері. 

«Всі виявлені та зафіксовані робочою групою порушення мають бути приведені у відповідність чинному законодавству у двотижневий термін. В іншому випадку робоча група направить необхідні матеріали з вимогою проведення перевірки даних суб’єктів господарювання до інспекційних та правоохоронних органів. В черговий раз просимо роботодавців громади, з повагою відноситись до своїх працівників, забезпечити їх права, соціальні гарантії та свободи закріплені Конституцією України та іншими законодавчими актами», – зауважують у селищній раді.

Читайте також: Ратнівчани сплатили майже 1,4 мільйона податку на нерухомість

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024