Ратнівчани сплатили майже 1,4 мільйона податку на нерухомість

24 Листопада 2021, 10:11
Ратнівчани сплатили майже 1,4 мільйона податку на нерухомість 434
Ратнівчани сплатили майже 1,4 мільйона податку на нерухомість

Власники нерухомості на Ратнівщині в січні-жовтні 2021 року сплатили до місцевих бюджетів майже 1,4 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Це на 5,5 % більше проти аналогічного періоду торік. Про це Район.Ратне повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУДПС у Волинській області 

Нагадаємо, що до 1 липня фахівці податкової служби формували та надсилали податкові повідомлення-рішення про нараховану суму податку на нерухомість громадянам. Кожен власник нерухомості має право на звірку з органами ДПС щодо нарахованої суми податку та відображення у базах даних інформації про належне майно. Таку звірку можна провести в Центрі обслуговування платників.

Якщо ж власник придбав нерухоме майно за доходи, з яких не повною мірою сплачував податки, то саме зараз він має законні підстави легалізувати набуті активи, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті й подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: На Ратнівщині місцеві громади отримали 14 мільйонів гривень єдиного податку

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39