На Ратнівщині місцеві громади отримали 14 мільйонів гривень єдиного податку

20 Листопада 2021, 11:15
На Ратнівщині місцеві громади отримали 14 мільйонів гривень єдиного податку 599
На Ратнівщині місцеві громади отримали 14 мільйонів гривень єдиного податку

Підприємці-спрощенці Ратнівщини протягом січня-жовтня 2021 року сплатили до місцевих бюджетів 14 мільйонів гривень єдиного податку. 

Це на 19,5 відсотка більше проти аналогічного періоду торік, інформує Район.Ратне сектор інформаційної взаємодії ГУДПС у Волинській області

Найбільшу суму єдиного податку до бюджетів громад Ратнівщини сплатили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок – 13.2 мільйона гривень єдиного податку. Юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 370 тисяч гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на 433 тисячі гривень єдиного податку.

Усім, хто раніше здійснював підприємницьку діяльність без державної реєстрації та має активи, придбані за кошти, з яких не сплачено податків, у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують скористатися правом на одноразове добровільне декларування.

Декларантам потрібно до  1 вересня 2022 року заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір.  Про те, як це зробити правильно, – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: Ратнівщина: провели торги з продажу родовища міді «Заліси-Шменьки»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024