Приносьте непотрібний одяг, посуд і їжу: на Волині почали масштабну благодійну справу

29 Жовтня 2021, 09:55
Приносьте непотрібний одяг, посуд і їжу: на Волині почали масштабну благодійну справу 632
Приносьте непотрібний одяг, посуд і їжу: на Волині почали масштабну благодійну справу

Волонтерка Вікторія Пащенко започаткувала акцію «Село і місто обіймаються добром». Вона – продавчиня на «Північному» ринку. Паралельно там збирає допомогу для волинян. 

Сюди приносять одяг, іграшки, їжу й багато іншого, потрібного для самотніх пенсіонерів, малозабезпечених родин, людей з інвалідністю, – йдеться в сюжеті 12 каналу

«Олія, цукор, гречка, рис, крупи, консерви – хто що не пожаліє. Дуже круто, що є солодощі, пенсіонери, як діти малі, чекають сидять, коли я щось привезу», – ділиться Вікторія. 

У вихідні волонтерка їздить по місту і збирає допомогу від тих, хто не зміг протягом тижня принести речі чи продукти їй на ринок. А у неділю – Вікторія разом із однодумцями вирушає у різні села області – везе зібране тим, хто потребує допомоги.

 

Волонтерка розповідає, основна мета: допомогти людям жити, хоч трошки, краще.

«Я просто бачу, як бідно живуть люди, я бачу ці багатодітні сім’ї, людей з інвалідністю, я бачу одиноких… Мені не байдуже. Я не хочу, щоб в мене так було в моєму місті, моїй області, моїй державі», – каже Вікторія Пащенко.

Свою справу жінка назвала «Село і місто обіймаються добром». Хоч нікого ні про що не просила, але з села ніколи не поверталася з порожніми руками. Селяни передають фрукти, горіхи, картоплю. Все це жінка віддає на ринку безплатно.

Якщо ви потребуєте допомоги чи можете допомогти – звертайтеся до Вікторії. Ятка волонтерки знаходиться на «Північному» ринку у Луцьку. Або ж телефонуйте за номером: 050 56 43 933.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром