Ратнівська громада: у закладах освіти активно готуються до опалювального періоду

06 Жовтня 2021, 15:30
Ратнівська громада: у закладах освіти активно готуються до опалювального періоду 755
Ратнівська громада: у закладах освіти активно готуються до опалювального періоду

У Ратнівській громаді заклади освіти готуються до нового опалювального сезону.

У громаді функціонує 13 закладів освіти, два заклади дошкільної освіти селища Ратне та 10 дошкільних відділень навчально-виховних комплексів; два позашкільних заклади, МРЦ, ІРЦ, йдеться на сайті Ратнівської селищної ради.

Відповідно до наказу управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради  від 17.05.2021 № 68 «Про підготовку матеріально-технічної бази закладів та установ освіти до роботи в новому 2021-2022 навчальному році та в осінньо-зимовий період» завершується підготовка теплових господарств до опалювального сезону 2021-2022 років.

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Броди та НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Здомишель провели заміну твердопаливних котлів. 

До 11 жовтня 2021 року запланували завершення робіт по заміні та встановленні твердопаливного котла у НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» села Конище та проведенні поточного ремонту твердопаливного котла у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Гірники.

Станом на сьогодні, 95%  закладів освіти готові до початку опалювального періоду. 

Паливом заклади освіти забезпечені частково, однак, постачання твердого палива відновилися та з кожним днем довозяться в заклади освіти.  Договори по постачанню торфобрикету та деревини дров'яної заключені, постачання здійснюється згідно з умовами договору. 

Перед початком опалювального сезону, на 12 жовтня, заплановано комісійний об’їзд та огляд теплових господарств освітніх закладів громади. 

Читайте також: Ратнівчани побували на зустрічі лісових рейнджерів у Закарпатті

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром