У Заболоттівській громаді посилять інформування жителів про важливість вацинування від COVID-19

03 Серпня 2021, 11:46
У Заболоттівській громаді посилять інформування жителів про важливість вацинування від COVID-19 1126
У Заболоттівській громаді посилять інформування жителів про важливість вацинування від COVID-19

У Заболоттівській громаді посилять інформування населення про переваги вакцинації від коронавірусу.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Сергія Книша з головою Заболоттівської селищної ради Валерієм Свіржевським, інформують на сайті Ковельської РДА.

Під час зустрічі з представниками громади, учасники порушили питання щодо пошуку джерел наповнення місцевих бюджетів, заготівлі другорядних лісових матеріалів, стану та ремонту доріг, незаконного видобутку піску, розвитку освітньої, медичної галузі, соціального захисту та сільського господарства. 

Також обговорили питання щодо надання шостому прикордонному Волинському загону будівлю з земельною ділянкою для розміщення прикордонного підрозділу, який здійснює охорону державного кордону України.

В ході робочої поїздки Сергій Книш ознайомився із діяльністю центру надання адміністративних послуг, з роботою КП «Заболоттівський центр первинної медичної допомоги Заболотівської селищної ради», стаціонарного та поліклінічного відділення КП «Заболоттівська районна лікарня Заболотівської селищної ради», Турської АЗПСМ, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Під час зустрічі з представниками медичних та  навчальних закладів громади, одним із головних питань було прискорення темпів вакцинації проти коронавірусної хвороби.

Читайте також: Покарали ратнівчанку, котра підробляла ковідні довідки

На сьогодні в пунктах вакцинації дози вакцин є на вибір. Кожен може самостійно визначити чим щепитися від коронавірусної інфекції.

Проаналізувавши інформацію з вакцинації у Заболотівській громаді, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Книш наголосив на посиленні інформування населення про переваги вакцинування та наслідки пасивного ставлення до масштабів захворюваності. 

Читайте також: МОЗ дозволило вакцинувати від коронавірусу дітей від 12-ти років

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024