Як у Заболотті лісівники навчалися.ФОТО

12 Липня 2021, 15:40
Ратнівські лісівники пройшли навчання 1276
Ратнівські лісівники пройшли навчання
У державному підприємстві «Ратнівське ЛМГ» провели семінар-навчання щодо ведення електронного обліку деревини на базі Заболоттівського цеху переробки.
 
Про це Район.Ратне повідомляє пресслужба лісівників.
 
Велике значення для повноцінного функціонування системи ЕОД має навчання спеціалістів, котрі безпосередньо проводять прийом лісопродукції від лісозаготівель та її відпуск. Це постійний процес, оскільки відбувається постійне удосконалення системи.
 
Навчання проводили для майстрів лісозаготівель (ЕОД) головний інженер Вадим Ковальчук, інженер з ЕОД Юрій Соколюк, начальник цеху переробки Юрій Бащук.
 
Під час проведення наради головний інженер наголосив на правильності ведення електронного обліку деревини, визначення кількісних та якісних характеристик лісоматеріалів, правильності ведення документації.
Докладніше про інтеграцію електронного обліку деревини з програмою 1-С Бухгалтерія присутніх ознайомив Юрій Соколюк – виконувач обов’язки інженера з електронного обліку деревини по підприємству.
 
Начальник цеху перероблювання деревини Юрій Бащук черговий раз наголосив на правильності обміру деревини, що направляється на переробку.

 
 
В ході наради для поточної перевірки знань з електронного обліку для присутніх було проведено тестування, яке підтвердило високий рівень знань відповідальних спеціалістів лісництв.
 
З отриманим досвідом учасники семінару роз’їхались по своїх лісництвах впроваджувати набуті знання на практиці.
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024