Чоловік із Кортеліс побив жінку граблями

02 Липня 2021, 12:40
Чоловік із Кортеліс побив жінку граблями 829
Чоловік із Кортеліс побив жінку граблями

У Ратнівському суді розглянули справу про обвинувачення уродженця села Кортеліси, котрий під час сварки побив жінку.

Про це йдеться в ухвалі Ратнівського районного суду від 29 червня 2021 року.

Обвинувачений 2021 року близько 18:00 на подвір`ї будинку, під час раптово виниклого словесного конфлікту з жінкою, підійшов до потерпілої та умисно ударив її долонями по обличчю. 

Після цього, вирвав у неї з рук граблі та вдарив дерев`яним держаком по правій руці та біля ока. Як наслідок, жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді синців.

У судовому засіданні потерпіла заявила клопотання про закриття кримінального провадження у зв`язку з відмовою від обвинувачення чоловіка у вчиненні кримінального проступку. Зазначила, що вказане клопотання нею заявлене без жодного тиску, залякувань чи іншого протиправного впливу щодо неї.

У судовому засіданні обвинувачений винуватість в інкримінованому йому кримінальному проступку визнав повністю. Підтвердив обставини вчинення кримінального проступку, як зазначено в обвинувальному акті. Просив закрити кримінальне провадження у зв`язку з відмовою потерпілої від обвинувачення.

Суд постановив Кримінальне провадження про обвинувачення чоловіка у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною статті 125 Кримінального Кодексу України, закрити у зв`язку з відмовою потерпілої  від обвинувачення.

Читайте також: Житель Ратнівщини заборгував понад 80 тисяч гривень аліментів

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024