Велике будівництво: на Ратнівщині ремонтують дорогу міжнародного значення

02 Липня 2021, 12:02
На Ратнівщині ремонтують дорогу міжнародного значення 2231
На Ратнівщині ремонтують дорогу міжнародного значення
Дорожники відновлюють чергову ділянку міжнародного автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), що пролягає через Ратнівський край.
 
Днями ремонтні роботи стартували на семикілометровому відтинку дороги на території Ратнівщини, про це Район.Ратне інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.
 
Дорожники працюють у селі Гірники та рухаються у напрямку пункту-пропуску «Доманове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні.
 
На відрізку понад п'ять кілометрів уже позбулися шару зношеного дорожнього покриття та активно вкладають міцну основу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої комплексним в'язким матеріалом. Потому буде влаштовано два шари асфальтобетонної суміші. Товщина нового дорожнього одягу сягатиме 37 см.
 
Ремонтні роботи на цьому об’єкті проводяться цілодобово.
 
Рух транспорту організовано в реверсному режимі.
 
До слова, на сьогодні це друга ділянка в області, що відновлюється за принципом «Design&Build» («Проєктуй-будуй» – одна компанія проєктує та будує). Виконавець – ТОВ «ПБС». Водночас ремонтуємо цей важливий для краю автошлях і на інших ділянках, зокрема Секунь – Ковель, Ковель – Воля Любитівська, Свидники – Переспа та по селищі Голоби, — йдеться у повідомленні.
Загалом на території Волині ремонтом охоплено близько 47 км автошляху М-19.
 
Відновлення потребує ще майже 72 км цієї важливої транспортної артерії. Аби найближчим часом зшити Волинь якісною автодорогою М-19 наразі проводимо тендер на ремонт ще 3,5 км автошляху, на інші понад 68 км виготовляємо проєктно-кошторисну документацію.
 
Роботи проводяться у рамках президентської програми «Велике будівництво».
 
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром