Ратнівчан закликали економити воду: пригрозили введенням графіку подачі води

23 Червня 2021, 14:49
Ратнівчан закликали економити воду: пригрозили введенням графіку подачі води 1484
Ратнівчан закликали економити воду: пригрозили введенням графіку подачі води

 

Початок літа в Ратно призвело до різкого збільшення споживання питної води, викликавши надмірно швидке спустошення ресурсів через неможливість підтримувати необхідний тиск води в системі централізованого водопостачання. 

Про це зазначають на сайті Ратнівської селищної ради.

Однією з причин виникнення цієї проблеми — є поливання питною водою, що постачається централізовано, садово-городніх насаджень.

Потужностей діючих артсведловин не вистачає для забезпечення необхідного обсягу води.

Якщо ситуація буде продовжуватися так і надалі, водоканал буде змушений перейти на постачання води за графіком у літній період.

«У зв’язку з цим, просимо ратнівчан раціонально та бережно використовувати воду, що подається централізованими системами водопостачання, аби уникнути пониження тиску подачі води у мережах. Стежте за витрачанням водних ресурсів, завжди вчасно вимикайте крани, контролюйте рівень подачі води, намагайтесь не використовувати водопровідну воду для поливу городини, для цього краще використовувати свердловини. Стрімке перебільшення кількості використаної води може призвести до перебоїв із водопостачаннямю. Ратнівське ВУЖКГ наголошує на необхідності максимально зменшити використання питної води в період з 17:00 до 21:00 год. Тож просимо споживачів з розумінням віднестись до питання раціонального використання питної води», — йдеться в оголошенні.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром