Здомишельські випускники залишили школі на згадку клумбу з хвойниками та квітами

15 Квітня 2021, 14:11
908

Випускники нашої школи, які є вихованцями шкільного лісництва, долучились до акції «Озеленення школи».

Школа – це наш другий дім, ми – господарі у нім. Школу називають другою домівкою. І це справді так. Адже саме тут ми проводимо велику частину життя. Сюди приходимо малюками, крок за кроком просуваємося сходинками, які ведуть у світ чарівного, прекрасного – у країну Знань. Тут проходить дитинство, юність. Тут ми вчимося дружбі і взаєморозумінню, самоповазі відвертості, тут відкриваються наші душі й серця, вміння бачити прекрасне. І не тільки бачити, а й створювати та зберігати, йдеться на сторінці юних лісівників школи села Здомишель.

Гарно озеленена шкільна садиба є прикладом для озеленення села. Не можна уявити собі будь-якого населеного пункту без зелених насаджень. Вони збагачують повітря киснем, очищають його від пилу, попелу, диму, створюють сприятливі умови для перебування дітей на свіжому повітрі. Добре розпланована, озеленена і впорядкована шкільна територія сприяє естетичному та екологічному вихованню.

Випускники нашої школи, які є вихованцями шкільного лісництва, долучилися до акції «Озеленення школи».

 Вони разом з ініціативною групою викладачів заклали клумбу з хвойників та багаторічних квітів. Хвойні кущі, випускникам учнівського лісництва, залюбки подарувало керівництво ДП «Ратнівське ЛМГ».

«Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка», – сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен.








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024