На Великодні свята у храмах Ратнівщини проводитимуть дезінфекцію та запровадять обов'язковий масковий режим

07 Квітня 2021, 09:15
Фото ілюстративне 1596 Джерело: https://www.pravda.com.ua/
Фото ілюстративне

У Ратнівській селищні раді керівництво громади та священнослужителі обговорили питання з налагодження співпраці та підготовку до святкування Великодня.

Зустріч Ратнівського селищного голови Віталія Бірука, старост, начальника Ратнівського ВУЖКГ Адама Нінічука зі священнослужителями громади відбулася у вівторок, 6 квітня. Про це інформує Ратнівська селищна рада.

«Завдяки тісній співпраці влади, громадськості та духовенства наша мета щодо покращення життя в громаді буде досягнута. Адже священнослужителі дбають про мир у душі, а влада – мир, спокій та чистоту в громаді», – зазначив Віталій Іванович.

Під час спілкування представники духовенства окреслили питання, що стосуються доброустрою церковних територій, вивозу сміття, прибирання кладовищ та ремонту храмів і доріг, які ведуть до них. Зі свого боку очільник громади запевнив, що селищна влада не залишається осторонь проблем та завжди готова надавати допомогу з доброустрою.

Крім того, керівники обговорили ряд питань щодо проведення Великодніх заходів у територіальній громаді в умовах карантинного режиму. Зокрема, у храмах проводитимуть дезінфекцію, максимально дотримуватимуться правил гігієни та маскового режиму.

На завершення Віталій Іванович подякував священнослужителям за готовність до співпраці, відкритість та небайдужість, отримавши від духовенства побажання здоров’я, Божої благодаті на многая і блага літа. 


1

Читайте також: Голова Заболоттівської громади задекларував доходи за 2020 рік 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024