Ратнівчан попередили про загрози, що несе за собою прихована зайнятість

02 Квітня 2021, 12:15
Учасники зустрічі 1262
Учасники зустрічі

У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели інформаційний захід для жителів краю.

Під час зустрічі спеціалісті служби зайнятості говорили із ратнівчанами про ризики нелегальної трудової міграції, її наслідки, загрози, що несе за собою прихована зайнятість. у четвер, 1 квітня, повідомляє пресслужба установи.

Начальниця Ратнівського бюро правової допомоги Євгенія Матвійчук розповідала присутнім про трудовий договір, контракт, види, умови їх укладання, в чому полягає відмінність між договором трудовим і угодою цивільно-правового характеру, обов’язки роботодавця при укладанні договорів, випробування при прийнятті на роботу. Євгенія Володимирівна звернула увагу на земельну реформу, приватизацію земельних ділянок.

Фахівчиня з профорієнтації Леся Захарчук наголосила на можливостях працевлаштування в межах України, актуальних і перспективних вакансіях регіону, отримання ваучера на навчання для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, підтвердження результатів неформального навчання, здобутті нової професії на замовлення роботодавця, організації власної справи за сприянням служби зайнятості.



Читайте також: У Ратному працюватиме пересувний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39