Ратне: винесли вирок ратнівчанину, котрий побив знайомого

28 Березня 2021, 17:20
Фото ілюстративне 1917
Фото ілюстративне

У Ратнівському суді покарали безробітного ратнівчанина, котрий на ґрунті виниклих особистих неприязних відносин, побив свого знайомого.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду від 25 березня 2021 року

Обвинувачений 7 січня 2021 року на подвір`ї будинку потерпілого, на ґрунті виниклих особистих неприязних відносин, під час виниклого конфлікту, завдав ударів руками та ногами в різні частини тіла. Таким чином, чим заподіяв потерпілому умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров`я.

В пред`явленому обвинуваченні ратнівчанин свою винуватість визнав повністю, в показаннях підтвердив обставини умисного побиття знайомого.

Правдивість показань обвинуваченого стверджується показаннями потерпілого, висновком судово-медичної експертизи.

Суд ухвалив рішення визнати підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України, призначивши ньому покарання у виді двох років позбавлення волі.

На підставі статей 75,76 КК України, суд постановив засудженого звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши ньому іспитовий строк тривалістю в один рік. Зокрема, засуджений зобов`язаний періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Читайте також:

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024