Ратнівські лікарі закликають робити щеплення від COVID-19

25 Березня 2021, 12:15
Ратнівська лікарня 2374
Ратнівська лікарня

Працівники Ратнівської районної лікарні просять жителів краю робити вакцинацію від коронавірусу.

Про це пишуть на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Завантаженість ліжок у КНП «Ратнівська центральна районна лікарня», визначених для госпіталізації пацієнтів з підозрою та підтвердженими випадками COVID-19 збільшується з кожним днем.

Станом на 24 березня інфекційне відділення повністю завантажене та розгорнуто третій пост на площах педіатричного відділення для пацієнтів з коронавірусною хворобою.

«Звертаємо увагу на різке підвищення захворюваності на коронавірусну інфекцію! Просимо Вас дотримуватись засобів індивідуального захисту. Але найкращий захист – це вакцинація. В районі проводить вакцинація від коронавірусу КЗ "Ратнівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" індійською вакциною Covishield (AstraZeneca). Вакцинуються і працівники КНП «Ратнівська центральна районна лікарня». Частина з них уже перехворіла на COVID-19, проте вирішили не відмовлятися від щеплень, аби захистити себе від смертельно небезпечної хвороби у майбутньому», – пишуть на сторінці лікарні.

Медики, які першими опиняються у групі ризику, хочуть самі бути захищеними та наголошують, що прищеплюватися необхідно, адже це один з найефективніших способів зупинити поширення коронавірусу та уникнути важкого протікання хвороби.

Боїмось вакцинації!!! А що страшніше, захворіти на COVID-19 чи вакцинація??? Подолаємо COVID-19 разом! – закликають лікарі.

Читайте також: Волинь потрапила до «жовтої» карантинної зони 

Коментарі
31 Березня 2021, 12:06
Вакцинують всіх бажаючих?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром