Очільник Ратнівської громади побував у двох селах

20 Березня 2021, 10:05
Робочий візит 2017 Джерело: Ратнівська селищна рада
Робочий візит

Голова Ратнівської громади Віталій Бірук здійснив робочий візит до двох населених пунктів.

У ході поїздки, 18 березня, очільник громади спільно з начальником управління гуманітарної політики Вірою Чернухою та Здомишельським сільським старостою Людмилою Чернусь відвідали заклади освіти й культури села Здомишель та школу села Краска. Про це повідомили на сайті Ратнівської селищної ради.

Віталій Бірук зустрівся з колективами закладів освіти, поцікавився проблемами їх функціонування, відповів на запитання та заслухав пропозиції щодо розв'язання проблемних питань.

Учасники робочої поїздки ознайомились з матеріально-технічною базою закладів. Селищний голова доручив начальнику управління гуманітарної політики тримати на контролі питання забезпечення твердим паливом котельні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Здомишель.

Також селищний голова наголосив на необхідності використання чудового природного ландшафту, функціоналу спортивного майданчика та приміщень школи с. Краска у літній період. Зокрема, Віталій Іванович доручив Вірі Чернусі, при розробці програми оздоровлення та відпочинку дітей Ратнівської селищної ради, включити до неї проведення на базі школи туристичних та національно-патріотичних заходів для учнівської молоді закладів освіти громади.





Читайте також: Ратнівська громада: соцпрацівники перевірили сім'ї у трьох селах 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром