Співаки Ратнівщини здобли перемоги в обласному конкурсі солістів-вокалістів та ансамблів малих форм

17 Березня 2021, 14:50
2624

Вокалісти Ратнівського краю «виспівали» перемоги в обласному конкурсі солістів-вокалістів та ансамблів малих форм імені Віталія Бобицького.

Конкурс проходив у неділю,14 березня 2021 року в приміщенні Комунального закладу «Палац культури міста Луцька», повідомляють на сайті Волинського обласного науково-методичного центру культури.

Обласний конкурс солістів-вокалістів та ансамблів малих форм імені Віталія Бобицького відбувся на високому організаційно-творчому рівні. Цьогоріч у конкурсі брали участь 40 виконавців – солістів-вокалістів та ансамблів малих форм. Конкурсні змагання проводилися у трьох номінаціях – академічний, народний, естрадний спів та у трьох вікових категоріях. 

 Журі конкурсу очолив професор кафедри історії, теорії мистецтв та виконавства факультету культури та мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки, народний артист України Василь Чепелюк. 

У номінації народний спів (ІІІ вікова категорія): 

1 місце здобулиТамара Магдисюк міський будинок культури Заболоттівської селищної ради, Олена Михалевич будинок культури села Замшани Забродівської сільської ради; 

У номінації естрадний спів (ІІІ вікова категорія): 

3 місце отримало народне аматорське вокальне тріо «Зорецвіт» Ратнівський будинок культури (керівник Леся Гаврилюк).

Читайте також: Юна спортсменка із Заболоття стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з боксу 2021 року

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром