Що піднести творчій дівчині: небанальні ідеї подарунку

01 Березня 2021, 14:12
Фото ілюстративне 843
Фото ілюстративне

Аби подарувати щось незабутнє творчій дівчині, неодмінно слід добре помудрувати.

Вас запрошували в гості жінки, які обожнюють малювати, придумують креативні ідеї чого-небудь, грають на музичних інструментах тощо? Якщо ні, коротко розповідаємо як це орієнтовно виглядає: її оселя схожа на робочу майстерню, циганський табір та ярмарку одночасно. Тому, якщо не хочете, щоб ваш подарунок у майбутньому загубився на фоні цього творчого безладу, вам доведеться дуже постаратися.

Майстер-клас, фотосесія, новий досвід – пропонуємо декілька варіантів презентів, які принесуть радість чуттєвій натурі творчої дівчини й займуть почесне місце в її житті.

Щоб підкреслити унікальність

«А ти мені зірку з неба подаруй!», а ви що? Взяли й подарували їй зоряне небо! Зараз здивовані ви, а коли розгорне пакунок, мову відбере у неї! Так, тому що карта неба в момент її народження допоможе їй почуватися особливою у цьому світі. У її розпорядженні не одна зіронька, а цілі сузір’я в будь-який час доби.

Можна проявити художні здібності

Картини по номерах — тренд 2020 року, який на декілька годин перенесе в дитинство свого власника. Розмалювати можна не лише якусь картинку, яка є в асортименті магазину — замовте іменинниці полотно з її зображенням. Себе вона точно ще не малювала! Оригінальна річ як подарунок і спосіб організувати дозвілля одночасно.

Як відірвати від роботи?

Творчий безлад – наслідок праці, великої кількості ідей і проєктів. Але ви можете врятувати її від буденності, подарувавши дошку-підставку в ванну. Обирайте із вже готовими заглибленнями для планшета, бокалу та свічок – це зробить звичайну пінну процедуру більш романтичною та приємною.

Щоб хотілось більше часу проводити вдома

З цим завдання відмінно впораються аромасвічки. Створені з додаванням ефірних олій вони здатні підняти настрій, зняти стрес, накопичений протягом дня, створять домашню атмосферу й подарують приємний аромат у кімнаті. Радимо обрати свічку з ароматом лаванди — рослина здатна заспокоїти, відпустити гнів і хвилювання (особливо актуально жителям великих міст).

Нові можливості – завжди хороша ідея

Творчі люди відкриті не лише для спілкування, а й до вивчення нового. Ви можете подарувати їй нові знання у формі сертифікату. На сайті bodo.ua знайдете майстер-клас з виготовлення свічок, гончарної майстерності, створення скульптури, чи урок малювання на воді. Вона отримає нові знання й елементи декору квартири.

Перевтілення в новий образ

Тематична фотосесія – те, про що мріє кожна дівчина. Запропонуйте образ на вибір – український етностиль, Аркур, fashion, open air чи в неонових кольорах. Організуйте фотографа та відповідну тематиці локацію. Вона буде в захваті від такого сюрпризу, процесу та отриманих результатів.

Щоб частково змінити життя

Якщо подруга ходить в кіно тільки через те, що розмір екрану в залі більший за її телевізор – це легко виправити. Подаруйте проєктор – увімкнувши його, вона організує домашній кінотеатр. Це буде так зручно, що вона не захоче повертатись в одномісне сидіння кінозалу.

Щоб творчій особистості не було нудно, треба розвиватись, вчитися новому. Обирайте такі подарунки, які змотивують творити нове й вдосконалювати свої вміння.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром