Ратнівчани стали переможцями змагань із мініфутболу

28 Лютого 2021, 17:20
Команда переможців 4548
Команда переможців

У Ратному відбулися фінальні ігри за першість Ратнівщини з мініфутболу серед чоловіків.

Боротьба за перемогу відбулася у неділю, 28 лютого у приміщенні Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи. Про це повідомляє кореспондент Район.Ратне.

Напружена боротьба, яка тривала з 11:00 години, змусила хвилюватися не одного вболівальника: було чимало захопливих та інтригуючих моментів.

У боротьбі за перше місце зустрілися команди Ратного та села Самари. У першому таймі лідирувала Ратнівська збірна із рахунком 2:0. У другому таймі її наздогнала збірна із Самарів, проте перемогу, все ж, здобула команда селища Ратне із рахунком 4 – 3.

Згодом, нагороди переможцям вручали Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та керівниця управління гуманітарної політики Віра Чернуха.

Зауважимо, у змаганнях третє місце посіла команда села Заброди.

Найкращим гравцем турніру визнали спортсмена із Ратного – Станіслава Горніка.











1




1

1

Читайте також: Ратнівські гімназисти – переможці змагань з баскетболу

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Ратне» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром